sloepentocht_001.jpg
sloepentocht_002.jpg
sloepentocht_003.jpg
Sloep uitje

Sloep uitje

Sloep uitje Leiden of Kaag? Een relaxed sloep uitje? Een sloep uitje met teamopdrachten? De leukste sloep uitjes op de Kagerplassen en door Leiden vindt u hier!

Sloep uitje bij Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events

Ons bureau organiseert al ruim 20 jaar leuke sloep uitjes op en rondom de mooie Kagerplassen. Daarnaast bieden wij ook sloepuitjes aan die deels over de Kaag en deels door de gezellige binnenstad van Leiden gaan.

Bij de keuze van uw sloep uitje bieden wij diverse leuke mogelijkheden aan. Een relaxte sloep verkenningstocht, waarbij u onderweg een terrasje kunt pikken? Een sloep uitje met teamopdrachten? Een interactieve sloepentocht met tablets voorzien van 4G internet? Vrijwel alles is mogelijk! U kunt de sloepentocht zelfs combineren met een solextocht of vespatour door de Duin- en bollenstreek.

Sloep uitje en catering

Voorafgaand aan uw sloepentocht kunnen wij u ontvangen met koffie, thee en gebak. Lunches, hapjes en drankjes aan boord, een afsluitende BBQ behoren ook tot de mogelijkheden.

Informatie sloep uitje

Vraag nu een offerte aan voor een sloep uitje Leiden of Kagerplassen. Een offerteformulier vindt u bij ieder arrangement op onze website. Uiteraard kunt u voor meer informatie ook telefonisch contact met ons opnemen op telefoonnummer 0252-340885

Voor meer informatie en prijsindicaties, zie sloep uitje