sloepentocht_001.jpg
sloepentocht_002.jpg
sloepentocht_003.jpg
Personeelsuitje sloepentocht

Personeelsuitje sloepentocht

Personeelsuitje sloepentocht organiseren? Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events is al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in de organisatie van sloepentochten op en rond de Kagerplassen en Leiden. Ideaal als personeelsuitje.

Sloepentocht als personeelsuitje bij Evenementenbureau SPEV

Voor een personeelsuitje sloepentocht zijn er diverse mogelijkheden.
Een sloepentocht waarbij u middels een GPS systeem over de Kagerplassen of door de mooie binnenstad van Leiden vaart en onderweg lekker een terrasje kunt pikken? Of wat dacht u van een sloepentocht, waarbij u onderweg moet aanleggen voor diverse teamopdrachten? Of een personeelsuitje sloepentocht met een interactief competitie element, waarbij u met tablets voorzien van 4G internet de opdrachten uitvoert en online uw ranking kunt zien? Zelfs een combinatie van een sloepentocht met vespa- of solextocht behoort tot de mogelijkheden voor uw personeelsuitje op en rondom de Kaag.

Locatie personeelsuitje sloepentocht

Onze sloepentochten starten met een ontvangst op de sloeplocatie nabij Leiden en in directe verbinding met de Kagerplassen, waarvandaan wij onze activiteitenprogramma's starten. Na de sloepentocht kunnen we hier een afsluitende borrel, BBQ of buffet aanbieden.

Informatie personeelsuitje sloepentocht

Vraag nu een offerte aan voor een personeelsuitje sloepentocht Leiden, Kaag of Kagerplassen. Een offerteformulier vindt u bij ieder arrangement op onze website. Uiteraard kunt u voor meer informatie ook telefonisch contact met ons opnemen op telefoonnummer 0252-340885

Voor meer informatie en prijsindicaties, zie personeelsuitje sloepentocht