sloepentocht_001.jpg
sloepentocht_002.jpg
sloepentocht_003.jpg
Over SPEV

Maak kennis met SPEV / Noordwijk Events

Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events is al meer dan 25 jaar een begrip langs de Nederlandse kust en rondom de Kagerplassen.

Naast het organiseren van bedrijfsuitjes sloep varen op de Kaag en door Leiden is ons evenementenbureau tevens gespecialiseerd in de organisatie en uitvoering van actieve, sportieve en creatieve bedrijfsuitjes, teambuilding programma's, personeelsuitjes, relatiedagen en uitjes op en rondom het strand van Noordwijk, Katwijk, Wassenaar,  Zandvoort, Bloemendaal en IJmuiden. Bezoek hiervoor onze website www.noordwijk-events.nl 

Waarom kiezen voor SPEV / Noordwijk Events?

VeBon
  • Sinds 1995 werkzaam en dus al meer dan 25 jaar ervaring. 
  • Professionele en goed opgeleide begeleiding.
  • Lid van branchevereniging VeBON: bijzondere locaties, deskundige begeleiding, TÜV gecertificeerd, gekeurde materialen, veilig verzekerd.

Personeel

Ons evenementenbureau werkt met een vast team van ca. 20 ervaren en enthousiaste instructeurs. Tijdens onze programma's werken wij niet met stagiaires, maar alleen met instructeurs, die al jarenlang ervaring hebben met het begeleiden van activiteiten binnen ons bedrijf. Dit zorgt ervoor dat u altijd verzekerd bent van deskundige begeleiding en optimale dienstverlening.

Zakelijke en particuliere markt, nationaal en internationaal

Onze programma's zijn zowel voor de zakelijke als particuliere markt geschikt. In Noordwijk zijn wij vaste partner van diverse hotels waaronder Hotels van Oranje, Van der Valk Palace Hotel, Alexander Hotel, Two Brothers Noordwijk Beach en NH Leeuwenhorst. Voor deze hotels organiseren wij al jarenlang programma's voor zowel Nederlandse als internationale bedrijven.

Catering, vervoer en overnachting

Ook hiervoor bent u bij Evenementenbureau SPEV / Noordwijk Events aan het juiste adres. Wij werken samen met diverse locaties, van eenvoudig ingericht en informeel, tot zeer luxe beachclubs. De catering tijdens uw evenement kunnen wij compleet voor u verzorgen. Van een kopje koffie met gebak bij aankomst, drankjes tijdens uw evenement, lunches, picknicks, barbecues en buffetten. Op aanvraag kunnen wij ook een aansluitende party met DJ voor u verzorgen. Wilt u uw event helemaal door ons laten organiseren? Ook voor het vervoer vanaf uw bedrijf naar het strand en na aflooop weer retour, bent u bij Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events aan het juiste adres. Zelfs een overnachting behoort tot de mogelijkheden. Wij verzorgen het tot in de puntjes.

Arrangementen op maat

Heeft u wensen die afwijken van onze programma's die u op onze site vindt, een bijzondere doelstelling voor uw evenement, of wilt u de activiteiten afstemmen op een bepaald thema? Maak uw specifieke wensen kenbaar en wij verzorgen uw evenement graag op maat. Onze kennis en ervaring op het gebied van locaties, materialen, etc., staan borg voor een geslaagd en succesvol programma.

Veiligheid & verzekering

Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events is lid van de VeBON. Dit betekent dat wij onze locaties speciaal geselecteerd hebben voor onze activiteiten. Wij werken uitsluitend met deskundige, goed opgeleide begeleiding, zijn TÜV gecertificeerd, en al onze deelnemers zijn veilig verzekerd tijdens de activiteiten. Een veilig gevoel dus!

Voor meer informatie kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen!

Onze klanten