sloepentocht_001.jpg
sloepentocht_002.jpg
sloepentocht_003.jpg
Locatie

Locatie

Onze sloepuitjes vinden plaats op de Kagerplassen en door de binnenstad van Leiden. De startlocatie voor een uitje sloepvaren ligt in Warmond (nabij Leiden). Op deze locatie aan het water hebben wij de mogelijkheid voor een koffie / thee ontvangst, lunchbuffet en afsluitende BBQ tot 40 personen. Voor grotere groepen wordt voor de BBQ uitgeweken naar het naastgelegen Dekker Warmond. Naast onze startlocatie in Warmond kunnen wij ook sloepuitjes organiseren vanaf Kaageiland.

De Kagerplassen is het plassengebied in het groene hart van Nederland op de grens van Noord- en Zuid-Holland en is een stelsel van veenplassen en maken deel uit van het Hollands-Utrechts veenweidegebied. In de Kageplassen liggen verschillende eilanden, het merendeel bewoond. Het grootste eiland is het eiland Kaag. Rond de Kagerplassen vinden we de plaatsen Leiden, Warmond, Sassenheim, Buitenkaag en Oud Ade.

De Kagerplassen staan te boek als watersportparadijs. Op mooie dagen verdringen de zeilboten en sloepen elkaar op het water. De perfecte locatie voor een bedrijfsuitje sloep varen. Ook voor natuurliefhebbers valt er veel te genieten. Een oer-Hollands landschap van nationale en internationale allure.

bedrijfsuitje personeelsuitje sloepentocht