sloepentocht_001.jpg
sloepentocht_002.jpg
sloepentocht_003.jpg
Bedrijfsuitje sloep varen

Bedrijfsuitje sloep varen

Bedrijfsuitje sloep varen op de Kagerplassen of door Leiden organiseren? De leukste bedrijfsuitjes sloep varen boekt u bij de sloepuitjes-specialist Evenementenbureau SPEV.

Bedrijfsuitje sloep varen bij Evenementenbureau SPEV

Ons evenementenbureau is al meer dan 20 jaar specialist in het organiseren van de leukste sloepuitjes op de Kagerplassen en door Leiden. Zo zijn er diverse mogelijkheden om uw bedrijfsuitje sloep varen in te vullen.

Bedrijfsuitje sloepvaren...de mogelijkheden.

Een relaxte GPS sloepentocht over de Kagerplassen of door de mooie binnenstad van Leiden, waarbij u de mogelijkheid heeft onderweg een terrasje te pikken. Sloep varen in teams, waarbij u onderweg moet aanleggen en diverse begeleide teamopdrachten moet uitvoeren. Een interactief uitje sloep varen met tablets voorzien van 4G internet. Of wat dacht u van een bedrijfsuitje sloep varen in combinatie met een solextocht of vespatocht? Vrijwel alles is mogelijk!

Locatie bedrijfsuitje sloep varen

Een uitje sloep varen start met een ontvangst op de sloeplocatie nabij Leiden en in directe verbinding met de Kagerplassen, waarvandaan wij het activiteitenprogramma starten. Na het bedrijfsuitje sloep varen kunnen we hier een afsluitende borrel, BBQ of buffet aanbieden.

Informatie bedrijfsuitje sloep varen
Vraag nu een offerte aan voor een bedrijfsuitje sloep varen Leiden of Kagerplassen. Een offerteformulier vindt u bij ieder arrangement op onze website. Uiteraard kunt u voor meer informatie ook telefonisch contact met ons opnemen op telefoonnummer 0252-340885

Voor meer informatie en prijsindicaties, zie bedrijfsuitje sloep varen